Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інтернет

manager.bg

Вівторок, 16 грудня 2014, 14:39

Серед львівських інтернет-видань Варіантам довіряють найбільше

інтернет

Інформаційне агенство "Варіанти" отримало першу позицію у списку інтернет-видань Львівщини, яким найбільше довіряють жителі області.

Такі результаті дослідження УЦВГД "Соціоінформ" та ЛНУ ім. І.Франка "Порівняльна оцінка громадського простору Львівщини", проведеного у вересні-листопаді 2014 року.

Авторами дослідження зазначені Наталія Зайцева-Чіпак, директор УЦВГД "Соціоінформ", а також Вікторія Середа, соціолог, доцент кафедри Історії та теорії соціології ЛНУ ім. І. Франка.

"Рівень довіри читачів до Інтернет-видань є відчутно вищим, ніж до друкованої преси. Оцінки переважно залишаються у інтервалі від 3,2 до 4,4 з 5-ти (минулого року від 3,6 до 4,2). Серед тих, хто отримав оцінку кращу, ніж "добре" – Варіанти, Зік, Львівський портал, Щоденний Львів та Твоє місто. У аутсайдерах (але з оцінкою "вище середнього") сайт Дивись", зазначають автори дослідження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.