Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

бурі ведмеді

robertotoole.com

Середа, 17 грудня 2014, 11:05

Притулок для бурих ведмедів розпочнуть будувати біля Львова у 2015 році

бурі ведмеді

Притулок для бурих ведмедів постане на площі 15 гектарів в лісових масивах в районі села Жорниська Домажирської сільради, яке знаходиться на відстані 10 кілометрів від Львова.

Про це йшлося під час засідання робочої групи Яворівської райдержадміністрації та представників австрійського благодійного Фонду захисту бурих ведмедів «Чотири лапи», передає прес-служба РДА.

 

Згадана, де розміститься притулок, входить до складу Міжнародного українсько-польського біосферного резервату «Розточчя» під егідою ЮНЕСКО.

На засіданні обговорили етапи створення проектно-кошторисної документації та будівництва притулку, яке фінансуватиметься австрійським фондом «Чотири лапи».

"У ході дискусії учасники наради визначили організаційні етапи проведення зборів різних погоджень, робіт із землеустрою, підготовки проектно-кошторисної документації з тим, щоб у квітні 2015 року розпочати будівельні роботи", повідомляє прес-служба Яворівської РДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.