Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Кадикало

Середа, 17 грудня 2014, 11:25

Львівський нардеп-фронтовик Микола Кадикало минулоріч жив на одну зарплату (декларація)

Микола Кадикало

Народний депутат з фракції "Народного фронту" Микола Кадикало заробив минулого року 74, 894 тисячі гривень, причому усі кошти отримані в якості заробітньої плати.

Про це йдеться у його декларації за 2013 рік, розміщеній на сайті ГУ юстиції у Львівський області, начальником якого був Кадикало до обрання нардепом.

Сім'я Кадикала за минулий рік збагатилася на 132,015 тисяч гривень, і знову ж таки завдяки одній зарплаті.

Нардеп задекларував володіння двома земельними ділянками. У декларації вказано, що площа ділянок становить 0,6289 та 0,1 квадратних метрів, але, очевидно, Кадикало під "квадратними метрами" мав на увазі гектари.

Крім цього, нардеп задекларував, що має у власності житловий будинок та гараж (на 298,2 та 54,6 "квадратів" відповідно).

Члени сім'ї Кадикала володіють двома земельними ділянками та автомобілем Nissan "Quasugai" 2008 року випуску.

Нагадаємо, з 15 квітня 2014 року до обрання народним депутатом Микола Кадикало очолював Головне управління юстиції у Львівській області. У Верховній Раді Кадикало увійшов до комітету з питань транспорту, який, до слова, очолив ще один нардеп з Львівщини Ярослав Дубневич. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.