Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

малий прикордонний рух

ua.comments.ua

Середа, 17 грудня 2014, 16:54

Майже мільйон українців зможуть скористатися малим прикордонним рухом з Польщею

малий прикордонний рух

Представники делегацій України та Польщі підписали протокол, який стосується зони малого прикордонного руху між Україною та Польщею і розширює можливості його використання українськими громадянами.

Доступ до прикордонного руху з Польщею отримають мільйон українців

"Головними змінами, які впроваджуються протоколом, є розширення переліку адміністративно-територіальних одиниць з українського боку на 4 населених пункти, збільшення безперервного перебування громадян сторін у прикордонній зоні іншої держави до 90 днів кожного разу з дати перетину кордону", - розповіли агенції у посольстві України в Польщі.

Крім того, буде скасована оплата за видачу другого та наступного дозволів на перетин кордону.

В свою чергу президент Петро Порошенко після переговорів з польським колегою Броніславом Комаровським заявив, що цією можливістю зможуть скористатися майже мільйон українців.

"Ми говорили про розширення малого прикордонного руху. Доступ сьогодні до малого прикордонного руху будуть мати майже 1 млн українців", – цитує слова Порошенка "Інтерфакс-Україна".

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.