Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

ktbs.com

Середа, 17 грудня 2014, 17:31

Цьогоріч "Львівобленерго" інвестувало в електромережі області понад 100 млн грн

Львівобленерго

Щорічно ПАТ «Львівобленерго» здійснює капіталовкладення в реконструкцію та оновлення електромереж та енергообладнання, якими здійснює передачу та постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Про це інформує відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

За 10 місяців цього року "Львівобленерго" інвестувало в мережі області 108,6 млн грн, з них в електромережі Львова — 44 млн грн.

Зокрема, було проведено технічне переоснащення підстанції „Львів-3” напругою 110/6/6 кВ та заміна силового трансформатора на більш потужний.

Також "Львівобленерго" замінило 2,5 км неізольованих проводів на самоутримні ізольовані в електромережі напругою 0,4 кВ по вул.Малиновій у м.Львові.

Було проведено комплексне технічне переоснащення електромереж 0,4 кВ по вул.Брюховицька-Лукасевича та вул.Винниця у м.Львові зі встановленням двох розвантажувальних трансформаторних підстанції напругою 10/0,4 кВ, технічне переоснащення двох трансформаторних підстанцій по вул.Театральній та вул.Клепарівській у м.Львові, а також технічне переоснащення 4,1 км кабельних ліній 0,4-6 кВ на нові у м.Львові.

Крім цього, було створено додатковий аварійний запас енергообладнання на загальну суму 2 млн грн (кабельної продукції, кабельних муфт, потужних силових трансформаторів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.