Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 18 грудня 2014, 13:04

Садовий звинуватив "Львівобленерго" в неповазі до львів'ян

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів чому мерія не погоджує графіки, які подає «Львівобленерго».

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Це недопустимо і цього не можна погоджувати. Бажання приватних компаній, щоб міська влада погодила відключення – це нонсенс, абсурд. Це не є компетенція органу місцевого самоврядування. Є вимога від міста до приватної структури, щоб вона належним чином виконувала свої функції. Якщо хтось з мешканців своєчасно не заплатить кошти, приходять і вимикають. А коли Обленерго годинами вимикає світло, люди не мають жодних компенсацій, виходить з ладу електрообладнання, тоді Обленерго мовчить. Має бути повага», – сказав мер.

«Я не бачу сьогодні потреби вимикати електроенергію в місті. Ми у Львові електроенергію не виробляємо, крім, як для своїх власних потреб на підприємстві «Львівтеплоенерго». Інша енергія нам приходить і це питання приватної структури «Львівобленерго». Місто тут не задіяне. Колись місто мало вплив. Потім держава від нас цей вплив забрала», – зазначив Садовий

«Щоб перекинути відповідальність, щоб потім людям сказати, що мерія погодила. Ми будемо з людьми і будемо за людей. Ми спільно з людьми будемо ставити на місце «Львівобленерго». Бо воно порушує норми здорового глузду і законодавства», – розповів Садовий.

Нагадаємо, Львівська міська рада не погодила графіки відключень з "Львівобленерго". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.