Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

полігон твердих побутових відходів

bei-waste.blogspot.com

Четвер, 18 грудня 2014, 16:25

У Львові побудують сучасний полігон твердих побутових відходів

полігон твердих побутових відходів

На засіданні сесії міськради сьогодні, 18 грудня, 67 голосами було затверджено програму поводження з твердими побутовими відходами у Львові на 2014-2018 роки.

Метою її розроблення та реалізації є зменшення впливу ТПВ на довкілля, покращення санітарного стану міста та умов проживання мешканців, інформує прес-служба Львівської міськради.

Програма поводження з ТПВ – це комплекс взаємопов’язаних та узгоджених у часі заходів (організаційних, технологічних, ресурсоощадних, екологічних, санітарно-гігієнічних, фінансово-економічних, соціальних, інформаційних тощо), спрямованих на розв’язання проблем у сфері поводження з ТПВ. Це дії, спрямовані на запобігання утворенню ТПВ, їхні збір, транспортування, зберігання, обробка, переробка, утилізація, видалення, знешкодження і захоронення, в тому числі – контроль за цими операціями та нагляд за місцями видалення.

Основними цілями програми є повне охоплення території міста послугами зі збору та вивезення ТПВ, оновлення контейнерного господарства та парку сміттєвозів, облаштування контейнерних майданчиків, завершення процесу впровадження системи роздільного збирання ТПВ, створення потужностей із сортування та переробки, зменшення частки відходів, які захоронюють на міському полігоні ТПВ, та поетапне його закриття, будівництво нових сміттєпереробних комплексів та сучасного полігону ТПВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.