Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

volynnews.com

Четвер, 18 грудня 2014, 18:01

Львову може загрожувати транспортний колапс, – перевізник

маршрутки

Третина маршруток Львова може і завтра не вийти на маршрут, що призведе до транспортного колапсу у Львові

Про це повідомила юрист перевізника «Успіх БМ».

«Незважаючи на рішення про нібито мирову угоду між Львівською міською радою та одною з найбільших компаній-перевізників Львова «Успіх БМ», загроза того, що більше третини маршруток Львова будь-якого дня не вийдуть на рейс, нікуди не зникла. Адже юридичних підстав виконувати перевезення фірма не має», - заявила юрист компанії-перевізника «Успіх БМ» Ірина Супрун під час прес-конференції у Львові.

За її словами, договір про надання послуг перевезення був в односторонньому порядку розірваний Департаментом житлово-комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

«Рішення сесії Львівської міської ради від 18 грудня про створення робочої групи та роботу в напрямку мирової угоди не має жодної юридичної сили. Це швидше декларація про наміри, тайм-аут для чиновників Садового. Юридично є рішення суду про правомірність розірвання договору. Тобто з правової точки зору «Усіх БМ» не має права здійснювати перевезення. І в такому підвішеному стані працювати неможливо. Тому поки не буде укладено додаткові договори, які юридично дозволять перевізнику працювати, автобуси не можуть виїхати на маршрути», - каже І.Супрун.

Вона наголошує, що стримувати обурення працівників підприємства, яке може перерости в безстроковий страйк, керівництво намагається з останніх сил.

«Проте обіцянкам-цяцянкам люди вже не вірять. Поки не буде юридично оформлених додаткових документів, жодні декларації на сесії людей не заспокоять. Сподіваємося, що слова депутатів та мера Садового не розійдуться з діями. Інакше саме їм доведеться пояснювати львів’янам, чому вони не дочекаються на зупинках своєї маршрутки», - підкреслює пані Супрун.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.