Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

au.pfinance.yahoo.com

П'ятниця, 19 грудня 2014, 10:28

"Львівобленерго" повідомило де сьогодні у Львові та області вимикатимуть світло

електроенергія

Сьогодні, 19 грудня, по спецрозпорядженню «Укренерго» знову введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині в повному обсязі — 10 черг потужністю 145 мегават. 

Про це інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”.

Графіками аварійних відключень охоплено:

• Бродівський, Буський, Городоцький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сокальський, Яворівський райони та м.Червоноград;

• у м.Львові — вул. В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр.В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; м.Винники.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.