Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

махніцький олег

Субота, 20 грудня 2014, 13:04

Свобода зріклася Махницького

махніцький олег

Екс-генпрокурор Олег Махницький ще в березні 2014 року призупинив членство у ВО "Свобода", а тому партія не несе відповідальності за його дії.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВО "Свобода".

"У червні 2014 року, після відставки Олега Махніцького з посади в. о. Генпрокурора і його переходу на роботу в Адміністрацію Президента України радником Петра Порошенка, "Свобода" не поновлювала його членства у нашій політичній силі. Саме тому "Свобода" навіть не розглядала кандидатуру Махніцького для включення у виборчий список чи висунення у мажоритарному окрузі на позачергових парламентських виборах 2014 року", - сказано у повідомленні. 

Отож партія "аж ніяк не може відповідати за теперішні дії осіб, яких виключено з ВО "Свобода" чи які залишили лави об'єднання" і просить з цих питань її не турбувати. 

Сьогодні ж з'явилась інформація, що виконуючий обов'язки Генерального прокурора, радника Президента Олег Махніцький розглядається як один з основних кандидатів на посаду керівника Національного антикорупційного бюро.

Нагадаємо, у соцмережах та ЗМІ з'явилась інформація про госпиталізацію Махніцького в Одесі після зустрічі з Сергієм Ківаловим. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.