Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

yak-prosto.com

Вівторок, 19 червня 2012, 15:15

Прокуратура Львівщини допомогла повернути до пенсійного фонду 25 млн. грн.

Завдяки втручанню прокуратури Львівської області погашено майже 25 мільйонів гривень боргу до Пенсійного Фонду України, - повідомили у прес-службі прокуратури.

Заступник прокурора області Андрій Палюх наголосив на важливості забезпечення погашення заборгованості із сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України.

«Вирішення даної проблеми потребує належної уваги не лише органів Пенсійного фонду області, а і відповідних підрозділів Міністерства юстиції України, оскільки на виконанні в останніх перебуває значна кількість виконавчих документів про стягнення коштів на користь Пенсійного фонду України, а значна кількість боржників на даний час перебуває на стадії банкрутства»,- зазначив заступник прокурора області.

Загалом порушено 2 кримінальні справи, внесено понад 150 документів прокурорського реагування, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 58 посадових осіб, в тому числі - 29 посадових осіб органів ПФУ.

Завдяки прокурорському втручанню відшкодовано майже 25 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.