Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

В'ячеслав Кириленко

Понеділок, 22 грудня 2014, 15:02

Кабмін не має наміру підвищувати пенсійний вік

В'ячеслав Кириленко

Кабінет міністрів України не підніматиме пенсійний вік та не скасовуватиме студентських стипендій.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка.

Уряд підготував законопроекти, які дадуть змогу наповнювати дохідну частину держбюджету.

"Зокрема закон про лотереї, букмекерську діяльність, внесення змін до закону про перелік об'єктів державної власності, які не підлягають приватизації", – розповів Кириленко на засіданні погоджувальної ради парламенту в понеділок.

Також планується підвищення рентних платежів і частини акцизів, але за словами Кириленка, не це ще на стадії обговорення.

"Плюс зниження ставок оподаткування малого бізнесу та продовження режиму без перевірок", – зазначив В'ячеслав Кириленко.

Крім того, віце-прем'єр заявив: "Не потрібно повторювати тих речей, які запустила "братська" до нас преса. Ніякого скасування стипендій не буде, підвищення пенсійного віку не буде. Навпаки, планується уніфікація законодавства, яке регулює визначення пенсій".

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр пообіцяв сьогодні, до кінця дня, Кабмін внести до Верховної Ради проект державного бюджету на 2015 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.