Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники фестивалю "Здоров'я і сопрт" м.Кросно

Вівторок, 23 грудня 2014, 16:37

Українські та польські фахівці допомагають молоді усвідомити необхідність здорового способу життя

учасники фестивалю "Здоров'я і сопрт" м.Кросно

Українські та польські спеціалісти в рамках мікропроекту "Формування здоров’язбережного ставлення до життя серед молоді польсько-українського прикордоння" прочитали тематичні лекції щодо здорового способу життя учням старших класів львівських шкіл.

Також у рамках проекту відбувся конкурс на кращу мультимедійну презентацію, плакат, статтю під гаслом:"Рецепт для здоров'я: чому життя повинне бути активним?".

Головним призом для переможців конкурсу стала безкоштовну участь у навчальному семінарі "Інтеграція з лижної підготовки" та поїздка в Буковель. Там 15 учнів-переможців практично застосували навики, зодобуті на семінарі.

Нагадаємо, у рамках мікропроекту "Формування здоров’язбережного ставлення до життя серед молоді польсько-українського прикордоння" досліджено рівень фізичної активності учнів старших класів українських та польських шкіл. 

Лідером мікропроекту є Державна вища професійна школа ім. Станіслава Пігоня в м.Кросно (Польща), а Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - основний партнер проекту в Україні.

Мікропроек реалізовано в рамках парасолькового проекту "Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння" в ракмках Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна. Програма здійнюється за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.