Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

котельня

прес-служба ЛМР

Вівторок, 23 грудня 2014, 17:05

У Львові модернізували систему теплопостачання

котельня

«Львівтеплоенерго» провело повну та часткову реконструкцію деяких котелень, яка покращить техніко-економічні показники.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прес-служба Львівської міської ради.

Завдяки ремонту котельні, з 4 котелень, які у Франківському районі Львів отримав від Львівської залізниці, котельня на вул. Окружній, 44 була в найгіршому стані, ремонту потребувала і вся будівельна частина. Через це, ЛМКП «Львівтеплоенерго» провело повну її реконструкцію. Тепер тут встановлено сучасне обладнання, яке забезпечує високі техніко-економічні показники. Кошторисна вартість проекту – 3 млн. грн.

1 січня 2010 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» офіційно отримало на баланс 8 котелень Львівської залізниці: на вул. Шевченка, 144, Кордуби, 12 , Окружна, 44, Городоцька, 225, Єрошенка, 4, Івасюка, 19,  Богуна, 15 та Горбачевського, 4, які подавали опалення до 53 житлових будинків.

Франківському району дісталось 4 котельні від Залізниці: на вулицях Окружна, 44, Городоцька, 225, Богуна, 15 та Горбачевського, 4.

На сьогодні в котельні на вул. Городоцькій, 225 проводять повну реконструкцію.

За словами Степана Пакіжа, її вже повністю модернізували, проте ще 1,5-2 місяці тут проводитимуть оздоблювальні роботи. Котельні на вул. Горбачевського, 4 і Богуна, 15 ліквідовано, а їхніх споживачів переключено до ЦТП на вул. Кастелівка, 40 і Кастелівка, 2.

Зазначимо, що котельня на вул. Окружній, 44 подає опалення до 16 житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.