Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

орден

poltava.to

Вівторок, 23 грудня 2014, 17:20

Бійця батальйону "Львів", який загинув на сході, посмертно нагородили

орден

Бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», молодшого сержанта міліції Поповича Володимира Васильовича посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Володимир Попович добровільно вступив на службу у батальйон «Львів». Після кількамісячного навчання, склав Присягу на вірність українському народові та у складі свого підрозділу був направлений для несення служби у зону проведення АТО у Луганську область.

На сході України бійці батальйону «Львів» виконували завдання по охороні громадського порядку, несли службу на блокпостах, а також зачищали населені пункти від терористів та мародерів. Саме під час такої операції Володимир Попович отримав смертельне поранення від рук терориста. Разом з ним були поранені ще двоє бійців батальйону – молодші сержанти міліції Іван Яцейко та Степан Василенко. Поховали Василя Поповича 19 серпня у рідному селі Монастирець Жидачівського району. Йому було всього 25 років.

«За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі та українському народові, особисту мужність та відвагу, самовіддані дії, виявлені під час проведення антитерористичної операції в боротьбі з тероризмом за територіальну цілісність держави, нагородити молодшого сержанта міліції Поповича Володимира Васильовича орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)», - йдеться в Указі Президента України.

Нагадаємо, з липня бійці батальйону «Львів» почали виконання завдань у зоні АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.