Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

http://www.shooting-ua.com

Вівторок, 19 червня 2012, 16:35

Правоохоронці Львівщини вилучили арсенал зброї та боєприпасів у пенсіонера

На Львівщині міліціонери виявили небезпечну знахідку - арсенал зброї та боєприпасів, які пенсіонер із Борислава зберігав у приватній квартирі. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

 

У п’ятницю, 15 червня, близько 16.30 години на підставі постанови Бориславського міського суду працівники Бориславського міськвідділу міліції провели обшук помешкання місцевого пенсіонера. Під час огляду приміщення було виявлено цілий арсенал зброї та боєприпасів, зокрема: комбіновану мисливську рушницю калібру 22 мм, яку він переробив під малокаліберну рушницю калібру 5,6 мм, два пістолета марок «Маузер» та «Зоракі» калібру 8 мм, 10 мисливських ножів, 150 патронів калібру 5,6 мм, 27 патронів калібру 16 мм, дві банки з пороховим зарядом «Сокіл» і 13 набоїв до газової зброї.

Вилучену зброю скеровано на дослідження в НДЕКЦ при ГУ МВСУ у Львівській області.

Сам пенсіонер пояснює, що зброю і боєприпаси зберігав з метою колекціонування. Також він зазначив, що частина зброї дісталася йому у спадок від брата.

На сьогодні розглядається питання про порушення проти чоловіка кримінальної справи за ознаками ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.