Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тепло

unian.ua

Четвер, 25 грудня 2014, 10:41

"Львівтеплоенерго" матиме 3 вихідні під час зимових свят

тепло

2, 3, 5, 8, 9 січня 2015 року ЛМКП "Львівтеплоенерго" працюватиме у звичному режимі.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", 2, 3, 5, 8, 9 січня 2015 року будуть робочими днями для працівників підприємства. Відпочиватимуть тепловики 1, 6, 7 січня 2015 року.

Однак, у вихідні дні на підприємстві працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною подачею теплопостачання.

За словами головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, сформовано графік чергування керівного складу підприємства, щоб забезпечити стабільну подачу тепла до усіх споживачів.

«Підприємство працюватиме у звичному режимі 2, 3, 5, 8, 9 січня 2015 року, здійснюючи подачу тепла і гарячої води усім споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85», - розповів Володимир Штейбарт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.