Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новий рік

ogo.ua

П'ятниця, 26 грудня 2014, 13:00

У Львові квартира на новий рік обійдеться від 400 до 2500 грн за добу

новий рік

У Львові вільні квартири для зустрічі Нового року зникають з кожним днем, а ціни на оренду підняли майже втричі.

Такі дані опублікувало видання Главред.

Видання проаналізувало ціни у найпопулярніших для туризму містах України.

Найпопулярнішим, але не найдорожчим, виявився Львів. Оренда на святковий сезон простенької однокімнатної квартири у Львові починається від 400 гривень.

Для порівняння: в звичайний час така квартира коштує не дорожче 150 на добу. Середня ціна гарної однокімнатної з ремонтом і сучасними меблями на кінець грудня-початку січня коштує тут від 600 грн. Добу оренди приватного будинку обійдуться мінімум 2000 грн, проте більшість квартир забронювали ще кілька місяців тому.

На другому місці за популярністю Одеса. Тут ціни стартують з 450 гривень за однокімнатну квартиру і від 4000 грн за котедж.

Третє місце займає Київ - у столиці вартість однокімнатної квартири не в центрі, але біля метро стартує з 500 грн на добу. Заміський будинок на свята орендувати складно і дуже дорого: в оголошеннях цін нижче 6 тис. "Главред" не знайшов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.