Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка картин

prostir.museum

П'ятниця, 26 грудня 2014, 14:00

Виставка картин "Зимова" розпочинається сьогодні

виставка картин

Сьогодні о 16:00 у Львові на вул. Вірменська, 1а відкривається виставка картин «Зимова». 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зоряна Іленко (Павлишин), Олена Малашенко, Олег Мелех представили по 7 картин.

Тематика виставки присвячена красі зимової природи, рідному Львову, його вуличкам. На полотнах порушено й теми віри, почуттів людини. Не оминула творчість митців і тематика різдвяних та новорічних свят.

«Свої картини я б об’єднала назвою «Зимовий настрій». Бо це саме те, що допомагає мені відволіктися від ситуації, яка відбувається на Сході. Разом зі своїми знайомими, які беруть участь у бойових діях в АТО, мені доводиться переживати багато різних емоцій, які неможливо тримати в собі. Саме тому я вирішила їх викинути на полотно.

Одночасно пишу кілька картин по АТО, як тільки вони будуть завершені, я їх представлю. Але такі полотна забирають дуже багато енергії, тому я відволікалась на більш спокійні зимові мотиви. Зараз їх небагато і вони гармонійно доповнили полотна львівських митців. Мої «зимові» картини – це настрій поза межами АТО», - розповіла Зоряна Іленко (Павлишин).

Виставка працюватиме з 26 грудня 2014 року до 11 січня 2015 року. Експозиція працюватиме щоденно з 12.00 год за адресою: вул Вірменська, 1а (паб «Біла сова»). Вхід вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.