Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шопка

io.ua

Понеділок, 29 грудня 2014, 13:46

У Львові встановлять ще одну шопку

шопка

Шостий Різдвяний Ярмарок готує унікальну дерев’яну шопку, яку встановлять біля новорічної ялинки на проспекті Свободи у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Спеціально до Різдва Шостий Різдвяний Ярмарок готує унікальну дерев’яну шопку. До розфарбовування її персонажів зможе долучитися кожен охочий. Шопку освятять перед Святвечором, 6 січня.

Двоє львівських майстрів зараз працюють над виготовленням персонажів шопки – різьблять фігури на повний зріст. Незабаром її встановлять на ярмарковій площі біля головної ялинки міста.

5 січня художники проведуть майстер-клас просто неба, під час якого кожен охочий зможе долучитися до спільної справи – розмальовування персонажів. А вже наступного дня, перед Святвечором, шопку освятить священик.

«На різдвяні свята приїжджають дуже багато гостей. 8 січня на ярмарковій площі відбувається Фестиваль вертепів. Ми вирішили, що ця дерев’яна шопка стане особливою окрасою для площі перед Оперним театром»,

Шостий Різдвяний Ярмарок працюватиме до 19 січня.

Нагадаємо, 24 грудня на площі Ринок, біля входу в Ратушу, відкрили традиційну різдвяну шопку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.