Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

розбій

ua.golos.ua

Вівторок, 30 грудня 2014, 10:44

Розбійник проник в будинок та погрожував господині пістолетом

розбій

У Пустомитівському районі затримали розбійника, який проник у помешкання та, погрожуючи господині пістолетом, заволодів значною сумою грошових коштів та ноутбуком.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

До Городоцького райвідділу міліції, 26 грудня, звернулась 31-річна мешканка одного з міст району, котра повідомила, що у її будинок, де крім неї перебували дві її неповнолітні доньки, проник невідомий чоловік. Погрожуючи жінці предметом схожим на пістолет, зловмисник наніс їй кілька ударів по голові та забрав гроші у сумі 1200 євро, 100 доларів США, 200 гривень та ноутбук. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«Потерпіла розповіла, що зловмисник втік з місця події на автомобілі марки «Деу-Ланос». Був задіяний план «Перехоплення» і за кілька годин у одному з сіл Пустомитівського району працівники ДАІ помітили та зупинили розшукуваний автомобіль, яким керувала жінка. Зловмисник сидів на передньому пасажирському сидінні і його затримали», – розповів начальник Городоцького райвідділу міліції підполковник міліції Олександр Прокопчук.

Під час проведення обшуку правоохоронці виявили під заднім сидінням автівки грошові кошти, викрадені у потерпілої та пристрій для відстрілу гумовими кулями, зареєстрований на ім’я 30-річного львів’янина.

Вилучені речі скеровано на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУМВС України у Львівській області для проведення експертизи.

Підозрюваного затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.