Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги львівщини

032online.com

Вівторок, 30 грудня 2014, 11:42

У 2015 році експлуатаційне обслуговування доріг місцевого значення на Львівщині здійснюватимуть приватні фірмі

дороги львівщини

З 1 січна 2015 року експлуатаційне обслуговування п’яти ділянок доріг місцевого значення на Львівщині здійснюватимуть приватні фірмі.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Юрій Лазаренко. 

«З 1 січня 2015 року п'ять дорожніх ділянок на Львівщині будуть обслуговуватись приватними фірмами. У своїх конкурсних пропозиціях вони задекларували сучасні технологічні підходи до обслуговування доріг», – розповів він.

Приватники наступного року обслуговуватимуть й доглядатимуть десь приблизно 10% від загального обсягу місцевих доріг Львівщини, – уточнив Лазаренко.

Відкрити торги з експлуатаці

йного обслуговування були проведені у грудні.

Наразі тривають остаточні формальні процедури, отож більш детальна інформація щодо їх результатів буде надана вже після 1 січня, - роз’яснив Лазаренко.

Якщо приватні фірми доведуть на практиці, що вміють це робити і роблять це якісніше від державних компаній, то в 2016 році цей експеримент буде розширено, - пообіцяв він.

Більш детально про нововведення в роботі Служби автомобільних доріг Львівської області читай у інтерв’ю Юрія Лазаренка тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.