Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Вівторок, 19 червня 2012, 18:09

Львів у стилі стріт-арт

Сьогодні, 19 червня, у центральній частині міста стіни будинків та паркани заклеїли аркушами із зображеннями закордонних та львівських зірок. Ці листівки з'явилися в рамках проекту стріт-арт. Про це повідомили у МО "Дзига".

Найбільше листівок розклеїли з зображеннями засновника драменбейсу GOLDIE, львівським барабанщиком Ігорем Гнидином, британськими зірками брейк-біту ATOMIC HOOLIGAN, подвижником гич-культури Мар'яном Пиріжком, польським джазменом Яреком Сметаною та дівчатами з гурту «AtmAsfera».

У такий спосіб львівські митці приєдналися до фестивалю «FаnARTia.ФанАРТія», основною ідеєю якого є «фанатіння» від явищ культури.

Нагадаємо, фестиваль «FаnARTia.ФанАРТія» пройде у Львові 20, 25, 26, 29, 30 червня у офіційній фан-зоні на проспекті Свободи. Кожен день проекту буде присвячений окремій сфері культури: літературі та роковій, етнічній, джазовій і симфонічній музиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.