Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

освітлення доріг

nversia.ru

Вівторок, 30 грудня 2014, 19:08

Дорога Львів-Краковець отримала сучасне енергозберігаюче освітлення

освітлення доріг

Службою автомобільних доріг у Львівській області проведено заміну застарілого вітчизняного зовнішнього освітлення вздовж  втомобільної дороги Львів-Краківець на сучасне енергозберігаюче освітлення.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Енергозберігаюче освітлення дозволить економити до 30% електроенергії, на більше ніж 60% якість та інтенсивність освітлення

"Зовнішнє освітлення - це освітлювальні системи, метою яких є забезпечення комфортного і безпечного пересування громадян і транспортних засобів в населених пунктах та автомобільними дорогами  в нічний час доби. Темні вулиці та пішохідні переходи  автодороги є не тільки загрозою для здоров'я пішоходів і причиною ДТП, але й підвищують загальний рівень травмувань при нещасних випадках", – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко. 

Нагадаємо, З 1 січна 2015 року експлуатаційне обслуговування п’яти ділянок доріг місцевого значення на Львівщині здійснюватимуть приватні фірмі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.