Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

салют львів

old.dailylviv.com

Середа, 31 грудня 2014, 11:12

Міськрада ще раз нагадує про заборону феєрверків

салют львів

Львівська міська рада нагадує, що у Львові заборонено використовувати салюти, феєрверки та піротехнічні засоби під час проведення масових заходів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Тож управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення просить не використовувати ці засоби під час новорічних святкувань.

«Нагадую, що ще в липні сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу №3706 від 31.07.2014 «Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів». Цього ж принципу дотримуються всі міста України. В країні йде війна, і нам нема що святкувати. До того ж, на відпочинок приїхали наші герої із зони АТО, які по-іншому сприймають гучний шумовий ефект, що виникає від піротехнічних засобів. Тож ми просимо мешканців і гостей міста категорично утриматися від використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час новорічних святкувань для спокою воїнів і, звісно, безпеки людей», – повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.