Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

http://www.magistral-uz.com.ua

Середа, 20 червня 2012, 10:13

«Укрзалізниця» повинна повідомляти пасажирам про включення чаю у вартість квитків - АМКУ

Антимонопольний комітет України рекомендує Державній адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниці») інформувати пасажирів про включення чаю у вартість квитків. Про це повідомили в прес-службі АМКУ.

 

«До комітету надійшли звернення громадян про включення без згоди пасажирів плати за послугу із забезпечення чаєм у вагонах поїздів до вартості квитка під час його оформлення у квитковій касі. Такі дії залізниці можуть призвести до нав'язування непотрібного споживачам товару у вагонах поїздів. З метою недопущення стягнення плати за вказану послугу без згоди пасажирів, комітет рекомендував Державній адміністрації залізничного транспорту України належним чином інформувати споживачів щодо можливості вільного вибору придбання ними зазначеної послуги чи відмови від неї», - йдеться в повідомленні прес-служби АМКУ.

Присутній на засіданні комітету уповноважений представник «Укрзалізниці» повідомив, що рекомендації комітету будуть виконані.

Нагадаємо, в 2009 р. Антимонопольний комітет оштрафував «Укрзалізницю» на 70 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.