Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пеританальний центр

lviv.tv

Вівторок, 6 січня 2015, 10:57

Синютка обіцяє навесні відновити реконструкцію перинатального центру у Львові

пеританальний центр

Голова Львівської ОДА Олег Синютка планує навесні відновити реконструкцію перинатального центру у Львові. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Для завершення перекриття даху і загально-будівельних робіт необхідно близько 1,5 млн. грн.

Синютка пообіцяв звернутись до уряду про виділення фінансування на реконструкцію перинатального центру.

Для введення в експлуатацію однієї із черг реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру знадобиться щонайменше 100 млн. грн., а для виконання всіх робіт – близько 150-160 млн.

Точну потребу у фінансуванні вдасться з’ясувати лише після висновку Укрдержінвестекспертизи.

«Я вважаю, що помилкою було розпочинати такі масштабні роботи, не маючи гарантій фінансування і не провівши належні експертизи. Надзвичайно неприємно, що минулого року області не вдалось використати кошти (20 млн. грн.), виділені з державного бюджету на фінансування робіт з реконструкції. Це безгосподарність, за яку хтось відповідатиме», - наголосив він.

Олег Синютка також зазначив, що упродовж січня 2015 року буде завершено коригування проектно-кошторисної документації. Адже у зв’язку з інфляцією і девальвацією національної валюти вартість реконструкції буде більшою ніж вона планувалась у 2013 році (90 млн. грн.).

«Після уточнення усіх цифр ми пройдемо державну експертизу і оголошуватимемо тендер. Ми намагатимемось зменшити кошторисну вартість на ті роботи, які не є першочерговими і можуть почекати довший період часу. Думаю, що всі процедури вдасться завершити до травня 2015 року», - додав голова ОДА.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.