Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

льотно-лікарські комісії

report.if.ua

Неділя, 11 січня 2015, 14:01

Синютка доручив Чечотці створити льотно-лікарську комісію

льотно-лікарські комісії

Голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив директору департаменту охорони здоров’я Богданові Чечотці створити обласну позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію (льотно-лікарську комісію).

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА від 31 грудня 2014 року. 

Синютка також розпорядився забезпечити роботу постійно діючих позаштатних військово-лікарських комісій (льотно-лікарських комісій) військових комісаріатів кваліфікованим медичним персоналом.

Також буде визначено лікувальні заклади у містах і районах області для забезпечення медичного обстеження та лікування громадян для прийняття на військову службу за контрактом, службу у військовому резерві Збройних Сил України, військовозобов'язаних та кандидатів на навчання у вищі військово-навчальні заклади Міністерства оборони України. 

Медичний огляд буде безкоштовним. 

Аналогічні позаштатні постійно діючі військово-лікарські комісії (льотно-лікарські комісії) буде створено у всіх районах та містах Львівщини.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.