Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

роман федик

Понеділок, 12 січня 2015, 10:49

Прокурор Федик не має бізнесу, але його родина займається підприємництвом

роман федик

Дружина та син новопризначеного прокурора Львівщини Романа Федика займається бізнесом.

Про це повідомляє видання "Наші гроші. Львів".

"Маю двох синів. Старший, Остап, вчиться у Києві в Національній академії прокуратури. Молодший, Данило, навчається у юридичному ліцеї Дніпропетровська. Дружина Ольга – приватний підприємець-розповів в інтервю “Високому замку” прокурор Львівської області Роман Федик, не уточнивши у чому полягає бізнес.

Приватну справу Ольга Федик розпочала ще у 1999 році, коли стала одним із 38-ми співвласників ТОВ “Аптека N34”, де пробула аж до 2011 року.

У 2007 році дружина прокурора зареєструвалась приватним підприємцем. За даними ДП “Інформаційно-ресурсний центр”, вона має право займатись “роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами”.

У 2011 році син Романа Федика Остап став співзасновником ТОВ “Доммед” (Дніпропетровська область), основним видом діяльності якого є “неспеціалізована оптова торгівля”.

Згідно зінформацією в інтернеті, “Доммед” займається постачанням витратних матеріалів для медичних центрів різної форми власності (медичного інструментарію, медичних меблів, витратного матеріалу для лабораторій, кабінетів УЗ), а також одноразової продукції для салонів краси та перукарень. Нині замість Остапа Федика співвласником в ЄДР вказано Ольгу Федик, яка також є керівником ТОВ.

Сам Роман Федик у 2011 році став співвзасновником Адковатськогооб’єднання “Баганець та партнери” разом з Олексієм Баганцем, екс-прокурором Львівської області, а тепер заступником генпрокурора України. Щоправда, лише протягом пяти місяців. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.