Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

прес-служба дфс у львівській області

Вівторок, 13 січня 2015, 13:01

Протягом новорічних свят на Львівщині вилучили контрабанди на 1 млн грн

контрабанда

Упродовж новорічних та Різдвяних свят працівники Львівської митниці ДФС викрили 48 спроб незаконного переміщення товарів через митний кордон України на загальну суму майже мільйон гривень.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Так, працівники м/п «Рава-Руська» затримали понад 500 кг. кави виробництва Італії та Німеччини, яку гр. України намагався приховати в багажному відділенні рейсового автобуса, що повертався з Польщі.
У цьому ж пункті пропуску у нашого співвітчизника митники виявили два незадекларовані пристрої для дихальної терапії виробництва Німеччини.

В легковому автомобілі громадянин України намагався ввезти 7 мобільних телефонів«Apple. IPhone 5S» через пункт пропуску «Шегині-Медика».

У пункті пропуску «Краковець-Корчова» громадянин України у рейсовому автобусі намагався вивезти з України старовинний мікроскоп.

За всіма фактами складено протоколи про порушення митних правил. Товари затримано. Міру покарання правопорушникам визначить суд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.