Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт переїзду

varta1.com

Вівторок, 13 січня 2015, 14:42

На Шевченка відкрили залізничний переїзд

ремонт переїзду

Залізничники Львівської магістралі завершили ремонт залізничного переїзду на вул. Шевченка у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Рух на цьому залізничному переїзді є одним із найінтенсивніших на Львівській залізниці: протягом доби тут курсує 4 пари потягів, понад 15 тисяч одиниць автотранспорту, в тому числі – більш ніж 1800 автобусів.

На ремонт переїзд закрили 20 жовтня 2014 року. Під час проведення робіт залізничники провели заміну рейково-шпальної решітки та влаштування переїзного настилу із монолітною залізобетонною плитою. Окрім того, для забезпечення більш тривалої експлуатації, на підходах до переїзду в межах ділянки обслуговування Львівської магістралі, залізничники замостили дорогу гранітною бруківкою на залізобетонній основі, загальною площею 350 квадратних метрів.

Під час ремонту було виконано комплекс робіт із заміни кабельних мереж зовнішнього освітлення і влаштування водовідводів, а також облаштовано нове перильне огородження переїзду. Також в межах переїзду замінили пішохідний настил та облаштували пішохідну доріжку.

Увесь комплекс робіт виконували працівники структурних підрозділів Львівської залізниці із використанням матеріалів, які виготовляють спеціалізовані підприємства магістралі.

«Замість плит, які вкладалися раніше, ми використали тут монолітний залізобетон. Плити служили недовго, тож нам доводилося буквально за рік-два проводити ремонт. Використали досить потужну гранітну бруківку, яка також повинна витримувати навантаження, адже упродовж дня тут їздить значна кількість транспорту», – пояснив начальник ДТГО «Львівська залізниця» Богдан Піх.

За його словами, вартість усіх проведених робіт на цьому переїзді разом із підземними комунікаціями та інфраструктурою складає близько 2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.