Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будинок садового

фото: Орес Заплатинський

Середа, 14 січня 2015, 13:33

Прокуратура розслідує обстріл оселі Садового

будинок садового

Міжвідомчої слідчо-оперативної групи звітували про хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення терористичних актів у Львові 25 липня та 26 грудня 2014 року, а саме – обстрілів будинку, в якому проживає Андрій Садовий.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Прокурором Львівської області Романом Федиком проведено заслуховування звіту міжвідомчої слідчо-оперативної групи про хід досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення терористичних актів у Львові 25 липня та 26 грудня 2014 року, а саме – обстрілів будинку на вул.Стрілецькій, в якому проживає міський голова Львова Андрій Садовий із сім’єю.

Зокрема, прокурором області надано принципову оцінку результатам проведеної роботи та окреслено подальші кроки з метою активізації слідства, яким на цей час висунуті та відпрацьовуються.

Як відзначив Роман Федик, розслідування цього кримінального правопорушення є принциповим для правоохоронних органів, відтак прокуратура у межах наданих законодавством процесуальних повноважень вживатиме вичерпних заходів для встановлення та притягнення до відповідальності винних осіб.

Зазначимо, що досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 258 КК України проводиться СВ УСБУ у Львівській області за ч. 2 ст. 258 КК України. У кримінальному провадженні призначено групу прокурорів- процесуальних керівників. Також розпорядженням керівників правоохоронних органів Львівщини створено міжвідомчу слідчо-оперативну групу з метою розкриття та притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.