Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vw t5

glushitel.zp.ua

Середа, 14 січня 2015, 15:50

Митники виявили водія, який мав подвійні документи для розмитнення мікроавтобуса

vw t5

Сьогодні на митну територію України через м/п «Краковець» Львівської митниці ДФС з Республіки Польща смугою руху «червоний коридор» заїхав вантажний автомобіль «Volkswagen Transporter Т5» під керуванням водія однієї з фірм Хмельницької області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Згідно з поданими до митного контролю документами вартість транспортного засобу становила 2 800 євро, або 52 114 грн. Відправником значилась одна з німецьких фірм, а отримувачем – фірма у Хмельницькій області.

Однак під час митного огляду в кабіні автомобіля були виявлені документи, згідно з якими вартість цього транспортного засобу – 16 000 злотих РП, або 69 636 грн. (за курсом НБУ), відправником вказано польську фірму, а отримувачем – громадянина України, що мешкає в Тернопільській області.

За фактом порушення митних правил, передбаченими ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол. Автомобіль вартістю майже 70 тис. грн. затримано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.