Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджет

clubstroitel.com

Середа, 14 січня 2015, 17:21

Виконком схвалив міський бюджет Львова на 2015 рік

бюджет

Сьогодні, 14 січня, виконавчий комітет ЛМР ухвалив міський бюджет Львова на 2015 рік, тож його завтра розглянуть депутати міськради.

Відповідно до рішення виконкому, схвалено видатки та доходи спеціального та загального фонду міського бюджету.

Проте, у бюджет необхідно буде внести зміни щодо акцизів:

«Він не належить до місцевих податків, але є джерелом доходів. Із тютюну, із
спирту та із бензину вже є нараховування. Чи прийме рішення ЛМР про введення такої акцизної ставки, чи не прийме, податкова буде стягувати такий податок, він зафіксований. Таким чином, я пропоную у доходах врахувати наші розрахунки, це біля 100 млн грн від цього акцизного податку. Ці кошти ми пропонуємо передати у бюджет розвитку для розвитку інфраструктури міста», - зазначив Іщук.

У бюджеті розвитку врахували гарантії комунальним підприємствам по міжнародних кредитах.

Також, відповідно до пропозиції департаменту освіти, змінено головного розпорядника коштів щодо фінансування фонду сприяння молодіжного будівництва - з управління молоді, сім’ї та спорту на департамент житлового господарства та інфраструктури.

Нагадаємо, відкласти на тиждень ухвалення бюджету Львова – таким є рішення, ухвалене за результатами громадського обговорення проекту показників загального фонду бюджету Львова, що відбулось 13 грудня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.