Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

замки львівщини

iloveukraine.com.ua

Середа, 14 січня 2015, 17:20

Львівщина та Мазовецьке воєводство матимуть спільний туристичний проект

замки львівщини

Польські колеги поділились власним досвідом зі створення успішного конкурентоздатного туристичного продукту, залучення клієнтів та формування доброї репутації на міжнародній туристичній арені.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації у партнерстві із Львівською обласною радою та Громадською організацією «Інститут трансформації територій» провели українсько-польський семінар «Як збільшити потік туристів? Обмін добрими практиками між Мазовецьким воєводством та Львівською областю».

Під час семінару польські колеги поділились власним досвідом зі створення успішного конкурентоздатного туристичного продукту, залучення клієнтів та формування доброї репутації на міжнародній туристичній арені.

Зокрема, Малгожата Воєвудська – кулінарний експерт та власник відпочинкового комплексу презентувала кулінарний туристичний шлях в Мазовецькому воєводстві «Шлях фольклору та смаків Мазовша» та закликала львівських підприємців до об’єднання зусиль задля створення конкурентного туристичного продукту та зростання туристичних потоків.

Збігнєв Дурайчик – викладач та підприємець, виступив із доповіддю на тему «Як пасіка може стати прибутковим бізнесом? Добрі практики в сільському господарстві». Основний меседж експерта – екологічний та органічний продукт із якісним сервісом забезпечить найкращу репутацію.

В результаті активних обговорень доповідей провідних експертів та практиків в сфері туризму, досягнуто домовленостей між польською та українською стороною щодо продовження співпраці в напрямку розвитку туризму та, в подальшому, написання спільного туристичного проекту. Наступним кроком у співпраці буде проведення навчального семінару на території Мазовецького воєводства.

“Сучасний туризм функціонує в умовах конкуренції, і для того, щоб бути цікавими для світу необхідно поєднувати туристичну привабливість унікальних пам’яток природи, історії, архітектури, культури та традицій для створення нових якісних туристичних продуктів, які виходитимуть за рамки традиційного уявлення про туристичну пропозицію Львівщини”, – зазначив директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму ОДА Віталій Горбатенко.

Важливо наголосити, що для Львівської області співпраця із польськими партнерами надасть можливість впровадити кращі європейські практики в сфері розвитку туризму та зміцнення партнерських зв’язків між суб’єктами туристичної діяльності, громадськими організаціями по обидві сторони кордону Європейського Союзу, що у подальшому сприятиме підготовці та реалізації нових транскордонних туристичних проектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.