Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будинок садового

фото: Орес Заплатинський

Четвер, 15 січня 2015, 10:00

СБУ шукає свідків обстрілу будинку Садового

будинок садового

Упраління СБ України просить зголоситися усіх, хто має інформацію про осіб, які стріляли по будинку міського голови Львова. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області. 

Слідчими Управління СБ України у Львівській області розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.258 Кримінального кодексу України.

Злочин, за яким відкрито кримінальне провадження, був вчинений 26.12.2014 року о 20 годині 45 хвилин по вул. Стрілецькій, 1 у м. Львові.

Невідомі обстріляли будинок, в якому проживає мер міста Андрій Садовий з сім'єю.

Усіх, хто має інформацію стовно осіб, які вчинили злочин, або тих, то перебував поблизу місця події, кому відомо місце знаходження речових доказів у цій справі просимо звертатися за телефоном 298-66-22.

Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення. Телефон довіри працює цілодобово.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.