Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субвенція

city.kherson.ua

П'ятниця, 16 січня 2015, 10:59

Львівщина отримала понад 2 млн грн субвенції з держбюджету на соціальні виплати

субвенція

Львівщина отримала 209 млн 900 тис грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська область отримала 209 млн 900 тис грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів що порівняно з першим траншем минулого року більше на 6,3 млн. гривень.

За інформацією депаратменту фінансів ОДА, отримані кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам відповідними платіжними документами через органи державної казначейської служби.

“З 2015 року виплата допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу здійснюється за рахунок зазначеної вище субвенції з державного бюджету, тоді як у попередні роки такі видатки проводилися з обласного бюджету.

Наданий ресурс в повному обсязі забезпечує виплату державної допомоги і допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, нарахованих у січні поточного року”, - йдеться у повідомленні департаменту фінансів ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.