Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

чадний газ

Понеділок, 19 січня 2015, 10:10

У Львові та області 12 людей отруїлися чадним газом

чадний газ

Вчора, 18 січня, та сьогодні, 19 січня, у Львові отруїлилося чадним газом семеро осіб, а у Яворовському районі – п'ятеро.

Про це Варіантам повідомили департаменті цивільного захисту.

18 січня о 17:57 год. у м. Львові, вул. Мельника А., (Франківський район) в житловому будинку отруїлись чадним газом 3 людини: 1955, 1984 та 1936 років народження. Потерпілих у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина отруєння - встановлюється.

18 січня о 18:35 год. у м. Львові, вул. Черемшини (Личаківський район) в житловому будинку отруїлись чадним газом 3 людини: 1991,1964 та 1972 років народження. Потерпілих у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина отруєння - встановлюється.

18 січня о 19:48 год. у м. Львові, вул. Братів Міхновських (Залізничний район) в житловому будинку отруїлась чадним газом Ірина З., 1934 року народження. Потерпілу у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина отруєння - встановлюється.

19 січня о 01:30 год. в с. Глиниці Яворівського району в приватному одноповерховому житловому будинку попередньо отруїлись чадним газом 5 осіб, з них 2 дітей - 1988,1990,1995,2012 та 2006 років народження. Постраждалі були госпіталізовані в Яворівську ЦРЛ, після надання необхідної медичної допомоги їх відпущено додому. Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина отруєння - встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.