Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Понеділок, 19 січня 2015, 12:18

Парасюк відправляє на АТО 10 нерозмитнених автомобілів

Володимир Парасюк

Сьогодні з площі Ринок на схід відправиться 10 автомобілів, які передадуть військовим.

Про це на брифінгу повідомив народний депутат Володимир Парасюк, передає кореспондент Варіантів.

"Автомобілі ми закуповуємо з американським фондом "Врятуємо життя разом" вже не вперше. Автомобілі були закуплені в Польщі. Тут ми відремонтували ті, які мали технічні несправності і тепер будемо відправляти. Вже розписали хто їх отримає. Отримає 20-й тербатальйон, наші хлопці в Пісках, 24-а бригада, в Маріуполь завеземо", – заявив Володимир Парасюк.  

На схід відправлять: VW transporter – 2 (1994-96 р.в.), Opel Frontera – 3 (1994р.в.), Nissan Terrano (2004 р.в); KIA Sportage – 2 (1995-97), Opel Monterey (1994 р.в.), Opel Omega(1994р.в.).

Всі ці автомобілі не розмитнювали, при перетині кордону.

"Середня вартість автомобіля – 2-3 тисячі доларів. Можливо ми не правильно поступаємо, що ці автомобілі не розмитнені, але ціна життя солдата дорожча.  Мікроавтобуси призначеня для медиків, а джипи – для розвідки. Більшість коштів передає діаспора. Також допомога від підприємців. В машинах також повезуть буржуйки, медакаменти, харчі, форму" – додав нардеп Парасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.