Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сесія лмр

Понеділок, 19 січня 2015, 16:57

На сесії Львівської міськради затвердили бюджет 2015

сесія лмр

Сьогодні,  під час пленарного засідання 19-ї сесії депутати затвердили бюджет Львова 2015.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Під час пленарного засідання 73 народні обранці віддали свої голоси для затвердження міського бюджету Львова 2015, враховуючи зміни, які запропонувала депутатська бюджетна комісія.

На думку Олега Іщука, директора департаменту фінансової політики ЛМР, цьогорічний бюджет Львова є унікальним та збалансованим, адже цього року фінансовий ресурс міста зростає на 43%.

3,881 млрд. грн. складає сума доходів бюджету Львова на 2015 рік, з них доходи загального фонду – 3 млрд. 675 млн. грн., спеціального фонду – 136 млн. 281 тис. грн, у тому числі бюджет розвитку – 72 млн. 200 тис. грн.

Що стосується резервного фонду міського бюджету, депутати затвердили у сумі 19 000,0 тис. грн.

Також, було зазначено, що освіта (тільки загальноосвітні школи) та медицина Львова у цьому році буде фінансуватися через механізм субвенцій  із державного бюджету. Щодо ДЮСШ та їх фінансування - наразі відповідей нема, але це питання вирішується.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.