Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

провалля

zateevo.ru

Вівторок, 20 січня 2015, 09:57

На Львівщині відселили двох осіб через провалля біля будинку

провалля

Вчора, 19 січня, у селі Лапшин Жидачівського району на приватному подвір’ї на відстані 3 метри від житлового будинку утворилося провалля.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

19 січня об 11:00 год. у с. Лапшин Млиниської с/р Жидачівського району на приватному подвір’ї (власниця - 1931 року народження), на відстані 3 м від житлового будинку, поблизу криниці, в якій  води немає, виявлено провалля. О 15:00 год. провалля збільшилося до Ø 1,8 - 2 м та глибини   2 м.

Подвір’я розташоване в долині між горами, покритими лісом. На місці події працювала комісія у складі 5 осіб та 1 од. техніки (2 особи та 1 од. техніки від Жидачівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, 1 особа - представник Жидачівської РДА, 2 особи - керівництво Млиниської с/р).

На місці провалля для спостереження за розвитком події виставлено “маячки”. Жителів будинку, власницю та її доньку, 1959 року народження, тимчасово відселено до сусідів. Комісією прийнято рішення про звернення до Львівського геолого-екологічного центру для проведення обстеження місця події та встановлення її причини. Ситуація контрольована.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.