Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

газ

fr.ria.ru

Вівторок, 20 січня 2015, 11:24

ПАТ "Львівгаз" передбачає 75 млн грн на модернізацію газотранспортної системи регіону

газ

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг схвалила Інвестиційну програму ПАТ «Львівгаз» на 2015 рік загальним обсягом фінансування 75,6 млн. грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ "Львівгаз".

Найбільше коштів у інвестиційній програмі передбачено на модернізацію газотранспортної системи регіону. Зокрема, на заміну 43 км. газопроводів буде скеровано приблизно 17 млн. грн.

Окрім того, буде здійснено реконструкцію та заміну майже 200 споруд розміщених на розподільчих газопроводах. На це програмою виділено приблизно 8,4 млн. грн.

На рівні з модернізацією газових мереж також буде профінансовано заходи із забезпечення достовірноого обліку газу. Зокрема, забезпечено споживачів побутовими лічильниками газу. На їх закупівлю, встановлення, або заміну планується скерувати майже 22 млн. грн. Також в інвестпрограмі передбачено понад 2 млн. грн. на закупівлю спецтранспорту для оперативного реагування під час викликів аварійної служби «104» та інші заходи, які допоможуть покращити технічне оснащення підприємства.

Інвестиційна програма ПАТ «Львівгаз» схвалена Постановами НКРЕКП від 25.12.2014 року № 978 та № 1016. Основними джерелами її фінансування є амортизаційні відрахування та прибуток компанії які входять до структури тарифів на постачання і транспортування газу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.