Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛАЗ

vkurse.ua

Вівторок, 20 січня 2015, 12:03

Депутати облради попросили націоналізувати ЛАЗ

ЛАЗ

Депутати львівської облради звернутися до Президента України, Генерального прокурора України, Кабінету Міністрів України, Фонду державного майна України щодо повернення Львівського автобусного заводу в державну власність. 

Таке звернення підтримали 79 депутатів ЛОР, передає кореспондент Варіантів

Звернення зумовлене тривалим депресивним станом підприємства. Воно передбачає перегляд ситуації із законності приватизації ВАТ "Львівський автобусний завод" у 2001 році.

Окрім ЛАЗу на наступній сесії депутати запропонують націоналізувати низку інших підприємств, які майже банкрутують.

Нагадаємо, депутати Львівської облради створили Тимчасову контрольну комісію для з'ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств області і визначення правових підстав їх повернення до держвласності та відновлення господарської діяльності.

15 жовтня 2001 року Фонд державного майна України провів приватизацію ВАТ "Львівський автобусний завод", при якій продано понад 70% пакета акцій українсько-російському спільному науково-виробничому підприємству ТзОВ " Сіл-Авто".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.