Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рава руська

tutbuv.com

Вівторок, 20 січня 2015, 13:34

Українці та поляки спільно збирають гуманітарну допомогу для Донбасу

рава руська

У рамках співпраці прикордонних міст Рава-Руської та Томашова-Любельського розпочалася акція «Мир без кордонів». 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Рава-Руської міської ради.

Рава-Руська та Томашів-Любельський започаткували благодійну акцію для допомоги мирним мешканцям Донбасу.

Громада польського міста передала гуманітарну допомогу для мирних мешканців східних областей України, де зараз відбуваються бойові дії.

Понад тонну продуків, одягу та теплих речей, які збирали близько двох тихнів, були передані громаді Рави-Руської, яка організує його доставку на Донбас.

Поляки щоразу мають можливість бачити на телебаченні репортажі з Донбасу і вони розуміють потреби, які мають тамтешні жителі.

Акція була ініційована бурмістром Томашова-Любельського Войцехом Жуковським та підтримана міським головою Рави-Руської Іриною Верещук.

Ірина Верещук запевнила, що зробить все можливе, аби вантажі з допомогою потрапили до мирних мешканців східних областей України.

Тепер, за словами бурмістра Томашова-Любельського, громада польського міста розпочне збір другого вантажу з допомогою, який буде набагато більшим, ніж попередній. Він додав, що до акції планують долучитися й інші громади, зокрема міста Звежинця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.