Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львів тб

protv.ua

Вівторок, 20 січня 2015, 15:57

Облрада виділила 7 млн. грн. для "Львів-ТБ" у 2015 році

львів тб

Депутати львівської облради збільшили кошти для підтримки комунального телеканалу майже на 2 млн грн.

Це рішення прийняли сьогодні, 20 січня, на XXXIII черговій сесії Львівіської обласної ради, передає кореспондент Варіантів.

Інформаційна галузь, на думку депутатів, визнана пріоритетнішою. До прикладу, на охорону культурної спадщини Львівщини у бюджеті області грошей не передбачено.

Також депутати наполягають на тому, аби канал замість ефіру у кабельних мережах та мережі Інтернет став доступний абсолютно для всіх мешканців регіону.

Нагадаємо, згідно планів минулого року, комунальне телебачення "Львів-ТБ"  мало отримати 5 млн. грн у рамках регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства. Програма складлась на 5 років. 

Нагадаємо, департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА, за процедурою закупівлі в одного учасника, придбав послуги з розповсюдження телевізійного сигналу комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» на суму 552 тисячі гривень. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.