Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

біометричний паспорт

goloskarpat.info

Вівторок, 20 січня 2015, 17:09

У Львові обладнано ще два робочих місця, де можна виготовити біометричні паспорти

біометричний паспорт

На Залізничній, 16 у Львові у відділі централізованого оформлення паспортних документів No3 ГУ ДМС України у Львівській області, можна виготовити закордонні паспорти з електронним носієм.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Доукомплектовано 2 робочих місця, де вже сьогодні у тестовому режимі прийнято 30 документів для виготовлення паспортів України для виїзду за кордон із безконтактним електронним носієм.

Графік роботи підрозділу:

Щодня з 9.00 до 17.00. Обідня перерва з 13.00 до 14.00

Вихідні – субота, неділя.

Вартість паспорта в регламентному режимі за 20 календарних днів – 518,15 грн., в оперативному режимі за 7 робочих днів - 775,30 грн.

Документи, необхідні для здійснення процедури:

- Паспорт громадянина для виїзду за кордон (+ 2 ксерокопії);

- Ідентифікаційний код (+ 2 ксерокопії).

За наявності закордонного паспорта, термін дії якого закінчився, його необхідно здати.

Сьогодні на Львівщині паспорт громадянина України для виїзду за кордон з біометричними даними можна оформити за адресами:

- м. Львів, вул. Руданського, 3, (1 робоче місце);

- м. Львів, вул.. Залізнична, 16, (2 робочих місця);

- м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 212 («Паспортний сервіс» із комерційною націнкою вартості послуги - 250 грн.), (1 робоче місце).

ГУ ДМС України у Львівській області ще раз наголошує, що кількість робочих місць, де можна буде здати документи для виготовлення біометричних паспортів для виїзду за кордон до кінця січня суттєво збільшиться. На Львівську область розподілено 64 робочих місця проти 22, що працювали до 1 січня 2015 року.

Якщо у вас немає гострої необхідності у виготовленні такого документу, не поспішайте. Дочекайтесь, коли цю процедуру можна буде здійснити без створення зайвого ажіотажу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.