Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://dzyga.com

Середа, 20 червня 2012, 14:03

Сьогодні у львівській фан-зоні стартує мистецький проект ФанАРТія

Сьогоні у Львові стартує мистецький проект "ФанАРТія". 20, 25, 26, 29 та 30 червня у львівській фан-зоні відбуватимуться концерти українських та закордонних зірок. На сцені фестивалю звучатиме рок, джаз, етно та електронна музика.  

У рамках цього проекту, сьогодні у Львові виступить Сергій Жадан з гуртом "Собаки в космосі", гурт Qarpa, з новим проектом виступить Михайло Барбара. 

Також сьогодні можна буде почути DrumТиАтр та Юрка Завадського з гуртом ZSUF. У інші дні фестивалю у офіційній фан-зоні свою програму представлять гурт Гич Оркестр, Йорий Клоц, Гуцул Каліпсо, Atmasfera, Dzyga Jazz Quintet, Open Blues Band, Shockolad, польський джазовий виконавець Jarek Smetana.

Окремим великим проектом будуть Електронні дні у рамках Фанартії. 29 та 30 червня у Львові  відбудеться найбільший рейв літа. Перед Оперниv виступатиме засновник стилю drum'n'bass GOLDIE, старожил польської електронної музики ROS, британці Atomic Hooligan та Kryptic minds, а також найяскравіші представники української drum'n'bass кульутри: Derrick, Tonica, Bob Rovski та ніші.

Вхід на всі заходи безкоштовний, окрім Електронних днів, на які продаються квитки.

    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.