Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська ода

Середа, 21 січня 2015, 14:59

Львівська ОДА матиме Координаційний центр з АТО та мобілізації

львівська ода

До кінця наступного тижня у Львівській облдержадміністрації створять Координаційний центр, який займатиметься опрацюванням інформації про ситуацію щодо проведення Антитерористичної операції та мобілізації на території області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Завданням Центру буде оперативно реагувати і надавати достовірні дані про події на Сході країни та проведення мобілізаційних заходів, а також формувати інформаційну політику з цих питань.

Сьогодні заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук провів засідання «круглого столу» з питань висвітлення ситуації в зоні АТО та четвертої хвилі мобілізації. Участь в обговоренні взяли представники обласного управління СБУ, керівники Західного регіонального медіа-центру Міноборони, обласного військового комісаріату, Львівської обласної державної телерадіокомпанії, телекомпанії «Львів-ТБ», а також ГО «Центр дослідження проблем регіонального та міжнародного співробітництва».

Як зазначив Володимир Харчук, до складу Координаційного центру при ОДА увійдуть уповноважені представники силових та правоохоронних структур, які дотичні до мобілізації та військової ситуації в Україні.

«У складі такого Центру повинні бути представники усіх відповідальних органів, котрі зможуть фахово подавати та опрацьовувати інформацію. Основна діяльність буде спрямована на роз’яснення ситуації, протидію пропагандистській інтервенції, підвищення стійкості громадян до різних життєвих ситуацій та підняття патріотичної свідомості», - наголосив він.

Попередньо заплановано, що члени Координаційного центру збиратимуться щотижня. На основі пропозицій координаційної групи також оберуть речників, які матимуть повноваження коментувати події, доводити офіційну інформацію до громадськості через ЗМІ.

Окрім цього, визначать і медійний майданчик для щотижневих звернень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.