Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліси львівщини

7dniv.info

Середа, 21 січня 2015, 16:16

Вадим Підгородній написав заяву про звільнення з управління лісового та мисливського господарства Львівщини

ліси львівщини

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Вадим Підгородній написав заяву на звільнення.

Відповідна заява опублікована на сайті Львівського обласного управлінні лісового та мисливського господарства

"Обсяги реалізації продукції підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за листопад-грудень 2014 року збільшилися на 40%. А середньомісячна заробітна плата на підприємствах Львівського ОУЛМГ зросла на 19%, порівняно з аналогічним періодом 2013 року.

В грудні минулого року мною було ініційовано реорганіацію та очищення кадрів в Львівському ОУЛМГ, це викликало неабиякий спротив прихильників тіньових схем, проте через суб'єктивні причини Держлісагентством було скасовано даний процес.

Також було виявлено кричущі порушення в діяльності Львівського ОУЛМГ, для прикладу: за 2014 рік відсутні журнали реєстрації наказів та журнали реєстрації розпоряджень. В ході проведення службового розслідування встановлено, що практика формування журналів в кінці року, а не на початку, як того вимагає законодавство, триває, як мінімум з 2011 року, що логічно ставить під сумнів законність всієї діяльності Львівського ОУЛМГ за останні роки.

Дані матеріали передані правоохоронним органам та Держлісагенсву. Однак, діюче керівництво останніх не проявляє зацікавленості в перевірці оприлюднених фактів.

Враховуючи зазначене, а також через спротив системи до змін, мною прийнято рішення написати заяву на звільнення за власним бажанням.

Революція гідності триває!", – йдеться у заяві Вадима Підгороднього.

Нагадаємо, деревообробники Львівщини були обурені та жваво обговорювали призначення нового керівника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства – молодого та нікому невідомого Вадима Підгороднього.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.