Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

pressclub.lviv.ua

Середа, 20 червня 2012, 14:33

Депутат-рухівець Ганущин лобіює інтереси олігарха Дубневича у Самбірському районі

Депутат Львівської облради, член фракції НРУ Олександр Ганущин з невідомих для нас причин провів робочу зустріч з головою Самбірської РДА Іваном Білаком, на якій обговорювалося питання «меценатської допомоги депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича для виготовлення проектно- кошторисної документації для реконструкції фельдшерсько- акушерських пунктів Самбірського району».Про це повідомляє пресс-служба Самбірської РДА.

«Голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Білак 20 червня провів робочу зустріч з депутатом Львівської обласної ради Олександром Ганущиним. Обговорено питання надання меценатської допомоги депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича для виготовлення проектно- кошторисної документації для реконструкції фельдшерсько- акушерських пунктів Самбірського р-ну», - сказано у повідомленні.

На зустрічі також були присутні: виконуючий обов’язки першого заступника голови Самбірської районної державної адміністрації Іван Пікулицький; керівники місцевого самоврядування Монастирецької, Михайлевицької, Никловицької, Новосілко – Гостиннівської, Волебаранецької, Калинівської, Верхівецької сільських рад Самбірського р-ну; головний лікар Самбірської центральної районної лікарні Юрій Денько; начальник підрозділу «Львівцентробуд» ТзОВ «Корпорація КРТ» Роман Дуля; помічник депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича Олег Домчак.

Нагадаємо, олігарх, президент корпорації КРТ, депутат Львівської облради Ярослав Дубневич планує балотуватися у народі депутати у Городоцькому виборчому окрузі, в межі якого також включено Мостиський і частина Самбірського району.

Депутат облради Ірина Сех у прямому ефірі ТРК ЗІК назвала Ярослава Дубневича «тушкою», тобто кандидатом, який публічно заявляє про те, що він не має зв’язків з діючою владою, але реально має підтримку і тісно співпрацює з останньою. 

Ярослав і Богдан Дубневичи є бізнес-партнерами голови Львівської ОДА Михайла Костюка.

НРУ є членом Об’єднаної опозиції. З неофіційних джерел відомо, що депутат Львівської облради, член НРУ Олександр Ганущин очолює виборчий штаб олігарха-"тушки" Ярослава Дубневича.

Як раніше повідомляли «Варіанти» з посиланням на джерела в ЛОО ПР, не виключено, що Ярослав і Богдан Дубневичи мають відношення до фінансування виборчого штабу ПР на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.